Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Linkovi sa Facebook-a [4]
Linkovi sa YouTube-a [1]
DOWNLOAD [0]
myPartners Bilten [0]
Članci [4]
myPartners LikeS! [0]
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Main » 2011 » Februar » 26 » Kako ostati budan na predavanjima
7:53 PM
Kako ostati budan na predavanjima
Biti student pohađati fakultet je sloboda i većina vas izražava tu slobodu tako da ostajete budni dugo u noć unatoč tome što ujutro u osam sati morate biti na predavanju. Bez obzira da li ste proveli noć partijajući, gledajući tv ili ste učili, još uvijek stignete na vrijeme doći na predavanja bez da na njima zaspite.

Nemojte hodati na predavanja, umjesto toga trčite ili vozite bicikl. Samo da pumpate krv u tijelu. Većina studenata hoda na predavanja i već su u opuštenom stanju tj. spremni za spavanje. Trčanjem ili vožnjom bicikla dobivate više kisika u mozak i već dok stignete na predavanja biti ćete spremni i vrlo budni da započnete svoj dan.

Ponesite grickalice na predavanja. Neki ljudi preskaču doručak, e to je velika greška. Pojedite nešto prije odlaska na predavanja ili uzmite nešto sa sobom da možete pojesti na predavanju ili pod pauzom. Pojedite nešto zdravo i nešto što obiluje energijom.

Ugodnije će vam biti ako na predavanjima sjedite uspravno. Teže će vam biti zaspati. Pomoći će i ne zamračena prostorija. Najbolje je sjediti naprijed ispred predavača jer vjerojatno tako nećete zaspati.

Ostanite aktivni. Malo se mičite na stolici. Ako sjedite dugo u jednoj poziciji veća je mogućnost da vam je udobno i da ćete lagano početi sklapati oči. Premještajte noge, ruke, rastežite se, no sve to u tišini. Bilježite predavanja pa maker ih i nećete trebati, no pomoći će vam ostati budnima.

Category: Članci | Views: 413 | Added by: mypartner | Tags: Kako ostati budan na predavanjima | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz