Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Linkovi sa Facebook-a [4]
Linkovi sa YouTube-a [1]
DOWNLOAD [0]
myPartners Bilten [0]
Članci [4]
myPartners LikeS! [0]
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Main » 2010 » Oktobar » 16 » Mlađe je slađe?
9:25 PM
Mlađe je slađe?
Čitajući neke članke na internetu uočio sam tekst sa ovim naslovom i pogledam o čemu se radi. Prvo sam pomislio da je riječ o nekom istraživanju, ali se zapravo radi o kratkim tekstovima posjetilaca tog sajta i njihovom iskustvu sa "mlađim" dečkima/curama.
U nastavku Vam prenosim njihove izjave i očekujem Vaše komentare ili slična iskustva.
 
 
* Svaka čast iznimkama, al nikad ne bi mogla biti s mlađim dečkom. Čak i na svoje vršnjake gledam kao na balavce a pronaći nekog 18-godišnjaka sa zrelošću 25-godišnjaka je jednako traženju igle u plastu sijena. Uostalom, opće je poznato da djevojke brže sazrijevaju od mladića i da je najbolja razlika u godinama kod ljubavnog para ona gdje je dečko nekoliko godina stariji od cure.

Helena, 18, dizajner keramike
 
* Zaljubio sam se u Marinu kad sam došao u gimnaziju kao prvašić od 14 godina, dok je ona bila treći razred. Cijelo prvo polugodište smo se samo škicali, a na Badnjak se konačno i prvi put poljubili. U očima frendova ja sam ispadao frajer jer sam zbario stariju, dok su Marinu, koja je onda imala skoro 17 godina, frendice i ekipa iz razreda često znali zezati, ali ona se nije dala omesti. Zbog financijskih problema po završetku gimnazije nije mogla odmah upisati faks, i danas tako zajedno živimo u studentskom stanu u Rijeci i u istoj smo grupi na faksu. Razlike u godinama nismo više uopće svjesni. I moji u početku nezadovoljni starci su se smirili kad su vidjeli da Mari nije luđakinja koja me pokušava zarobiti nego moja prava ljubav.

Luka, 21, student ekonomije
 
* Dugo mi se sviđao jedan dečko dosta mlađi od mene. Ja sam onda bila u 2. srednjem a on tek u osmom razredu osnovne škole. Počeli smo se više družiti na okupljalištu ekipe iz mjesta i jednu me večer pitao za hodanje. Bilo mi je malo bed što će mi reći drugi, ali pristala sam. Bio je jako zgodan i zabavan u početku, no s vremenom je njegova djetinjastost isplivala na površinu i počela mi jako smetati. Nije se uopće znao ponašati u vezi i stalno se glupirao. Razočarana sam se vrlo brzo ohladila pa je naša ljubav potrajala tek mjesec dana.

Eva, 17, srednjoškolka
 
* Volim biti šefica u vezi i zato su skoro svi moji dečki bili nešto mlađi od mene. Sadašnji dečko je dvije godine mlađi i super se slažemo jer je zreliji od svojih vršnjaka, ali mi s druge strane dopušta da ja budem glavna. On je još u školi a ja više nisam i to mi uopće ne smeta, kao ni Lani Jurčević. Moje prijateljice većinom su birale starije dečke i onda se žalile kako ih nagovaraju na seks i svakakve druge stvari. S mlađim dečkom tog nema. Pitati će možda jednom, a ako ga odbiješ poslušno će čekati dok ne budeš spremna. Takvo je barem moje iskustvo.

Dijana, 19, ekonomistica
Očekujem komentare ;)
 
Category: Članci | Views: 412 | Added by: mypartner | Tags: Mlađe je slađe | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 mypartner  
0
Ovaj članak sam najviše objavio iz razloga što mi je zasmetala izjava Helene (18).
Gospodična je napunila 18 godina i misli da je sa punoljetstvom stekla i mudrost. Naravno da ne možeš naći dečka od 18, a da je zreo kao 25-ogodišnjak kao što ne možeš naći ni curu od 15, a da je "zrela" kao ona od 18. To jednostavno priroda ne dozvoljava, a nije dobro ni da Helena misli da je zrelija od svoje mame.
Tačno je da cure sazrijevaju fizički brže od dečki, ali njihovi postupci to ne pokazuju. Ako cura smatra da je zrelost to što može dečka koji je zainteresovan za nju "spustiti" na zemlju svojim zlim komentarima onda ima neki ozbiljan problem.

Pozdrav od Administratora wink


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz