Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Travel & Tourism [1]
travel and accommodation, destinations, flights, cruises and yachts, rent a car, arrangements for transportation
Entertainment [4]
PC games, DVD movies, cell phones, reviews ...
Bookmakers [2]
online betting, tips and tricks ...
Polemical polygon [0]
Spicy questions and more spicy answers
Nocturnal birds [0]
Where is the best coffee, party, club's...
Contributor corner [5]
All that "troubled" women
Men's corner [1]
All that "troubled" men
Books, magazines, comic books, literature [0]
Work, volunteering, part-time work, humanitarian work [0]
Music and movies - links [0]
If you are looking for a song or movie this is where you can exchange information and links
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Početna stranica » 2011 » Januar » 16 » Horoskop | Bik i ljubav - Kako se slažu sa drugim znakovima zodijaka
10:10 AM
Horoskop | Bik i ljubav - Kako se slažu sa drugim znakovima zodijaka
Ako vam je neki od njih zapeo/la za oko najlakše ćete ih osvojiti ako im, kao svoju najveću kvalitetu, diskretno ponudite njihovo omiljeno zadovoljstvo u neograničenim količinama, što, dakako, ovi hedonisti nikako neće moći odbiti. Hoće li to biti u kuhinji ili spavaonici, većini Bikova sasvim je svejedno, jer su im to ionako dvije najomiljenije prostorije. Savjetuje se strpljivost, ali i upornost, za slučaj da vam ne uspije od prve. To su, naime, osobine koje svaki pravi Bik kod drugih iznimno cijeni.
 
Kako se Bik slaže sa drugim znakovima zodijaka

OVAN: Sudar krajnje nestrpljivosti, kakav je Ovan, i Bikove strpljivosti može, na duže staze, uzrokovati konflikt. Iako Bik uvijek ima vremena, Ovnu ono kronično nedostaje, stoga, jedini način njihova opstanka leži u Bikovoj beskrajnoj toleranciji Ovnovih ispada. S obzirom kako je to gotovo nemoguće, jer, i Bik ima svoje granice do kojih trpi, dugoročna perspektiva vrlo je upitna. Možda jedino ako se u početku dogovore biti manje tvrdoglavi, i pridržavaju se dogovora.

BIK: Odnos će im biti pun hedonizma i rituala u kojima oboje najviše uživaju. Ovoj će vezi možda nedostajati izazova i žara, iako će oboje u njoj osjećati sigurnost i dati svoj doprinos njezinom trajanju i stabilnosti. Ako jedan od njih bude bio sklon povremenim uživanjima izvan vlastita četiri zida, mogao bi imati problema s onim drugim, koji mu neće oprostiti, čak i one bezazlene izlete, s obzirom kako je riječ o vrlo ljubomornim i posjedovanju sklonim bićima.
BLIZANCI: Bik nije spreman tolerirati Blizančevu neozbiljnost i neodgovornost u situacijama koje drži iznimno važnima i krajnje ozbiljnima. Ipak, veseli Blizanci uvijek će ga uspjeti oraspoložiti i, s vremena na vrijeme, vratiti mu poljuljani optimizam. U ovom odnosu Bik, dakako, čini čvrstu uporišnu točku, te se Blizanci mogu osloniti na njegovu konkretnu i praktičnu prirodu koja je u stanju i najneobičnije Blizančeve zamisli pretvoriti u djelo.

RAK: Ovo je dobra i usklađena kombinacija, jer su, oboje, odani tradicionalnim vrijednostima, a dom i obitelj im je na prvom mjestu svih prioriteta. Rak je brižan, a Bik vrlo uspješan u zarađivanju novca i prikupljanju svih onih vrijednosti koje će, njihov zajednički život, učiniti ljepšim i komotnijim. Problem je jedino u tome što je Rak vrlo uvredljiv, i za najmanju sitnicu, a Bik se u načelu ne ispričava. Uz to, Rak je sklon prigovaranju, a Bik ne voli kad mu netko maše crvenim ispred nosa.

LAV: U njihovom odnosu Lav će, dakako, očekivati "kraljevski tretman”, što će mu Bik u početku i dati, no kada bude došlo vrijeme za povrat uloženog, Lav više neće moći živjeti na "staroj slavi”. Ako je riječ o ambicioznoj "velikoj mački” koja će im osigurati život na visokoj nozi, Bik će biti zadovoljan, no ukoliko se radi o Lavu koji puno priča, a malo radi, Bik će ipak potražiti ljubavnu sreću na nekoj drugoj strani.

DJEVICA: U njihovom odnosu Djevica je ta koja planira, a Bik realizira. Nakon toga Djevica analizira i kritizira, a Bik, u najbolju ruku, uklanjajući se iz konflikta, šuti i meditira. Ipak, malo će biti razloga za konflikt jer riječ je o osobama sličnih životnih pogleda i vrijednosnih sustava. Jedino što Djevici može povremeno smetati je Bikova lijenost i inercija, kao i sklonost k hedonizmu, što za sobom povlači i poneki – suvišni trošak.

VAGA: Njih dvoje dijele zajedničke sklonosti prema umjetnosti i lijepome, što je, dakako, dobra polazna točka, no, problem nastaje u različitosti njihovih priroda jer Bik je postojan, vrlo praktičan i pomalo suzdržan, dok je Vaga komunikativna, nemirnog duha i sklona promjenama pravaca djelovanja, što će, njezinog partnera vremenom sve više ljutiti. Budu li Vage za nijansu stabilnije i odgovornije, a Bik tolerantniji, ljubav bi, unatoč svemu, ipak mogla potrajati.

ŠKORPION: Količina privlačnosti koja struji između njih dvoje teško se može opisati riječima jer se, u najvećoj mjeri, događa na razini erotskih vibracija. Stoga bi, vrlo lako, seks mogao postati središnja, i najvažnija, točka njihovog odnosa zbog čega će zanemariti neke njegove druge aspekte. Burne svađe, još burnija pomirenja, ljubomorne scene i pregršt drugih, snažnom energijom nabijenih situacija, vremenom ih oboje može poprilično iscrpiti.

STRIJELAC: Idealizam ovog optimizmističnog znaka Biku će, u najmanju ruku, biti čudna i nejasna, jer, kako drži, za njega Strijelac uglavnom nema pokrića u stvarnim činjenicama i okolnostima koje ih okružuju. Bik voli raspolagati konkretnim činjenicama, a onda mu još treba i nešto vremena kako bi se njima više pozabavio i donio odluku. Strijelac, pak, impulzivno kreće u realizaciju željenog cilja, što njegovog partnera nerijetko može užasnuti.
JARAC: I jedno i drugo unaprijed znaju što, kako i zašto rade, što im, dakako, daje sigurnost u uspjeh. S druge strane, teško se nose s iznenađenjima jer nisu spremni na reakcije u trenutku, i bez prethodnog promišljanja i planiranja. U njihovoj vezi vlada, gotovo predvidiv, sklad koji bi mogao biti narušen jedino ponekim Bikovim "sitnim porokom”, ili prenaglašenom ambicijom partnera rođenog u znaku Jarca, zbog koje bi mogao zanemariti potrebe partnera i obitelji.

VODENJAK: Bik je do te mjere predvidljiv, koliko je Vodenjak nepredvidljiv, stoga je i tijek njihove veze više nego neizvjestan. No, ma koliko one bile velike i nepremostive, ukoliko im ipak nekako uspije uskladiti međusobne razlike, jedno od drugog mogu puno toga naučiti. U suprotnom, njihov će ljubavni odnos završiti i prije nego što je uopće započeo. A Bik je poslijednja osoba kojoj bi, nakon toga, Vodenjak trebao ponuditi prijateljstvo.

RIBE: Nježne i krhke Ribe osjećat će se sigurnima i zaštićenima u okrilju svog snažnog i stabilnog partnera, te ga podržavati u svim njegovim planovima i ambicijama. Mogući problem leži u tome što su Ribe isuviše podložne uplivima vlastitih emocija, zbog čega su sklone postati nepraktičnima, zaboravnima i, nerijetko, krajnje smušenima. A sve su to osobine koje svaki pravi Bik nije sklon tolerirati dulje vrijeme.
 
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 851 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Tag-ovi: Bik i ljubav, Horoskop | Ocjena: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar.
[ Registracija | Prijava ]
Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz