Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Travel & Tourism [1]
travel and accommodation, destinations, flights, cruises and yachts, rent a car, arrangements for transportation
Entertainment [4]
PC games, DVD movies, cell phones, reviews ...
Bookmakers [2]
online betting, tips and tricks ...
Polemical polygon [0]
Spicy questions and more spicy answers
Nocturnal birds [0]
Where is the best coffee, party, club's...
Contributor corner [5]
All that "troubled" women
Men's corner [1]
All that "troubled" men
Books, magazines, comic books, literature [0]
Work, volunteering, part-time work, humanitarian work [0]
Music and movies - links [0]
If you are looking for a song or movie this is where you can exchange information and links
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Početna stranica » Entertainment
Vodenjacima ćete zapasti za oko jedino ako ste po nečemu neobični i, u neku ruku ih nadmašite u ekstravagancijama i individualizmu, ili, pak, toliko dobro vladate nekim područjem da vas Vodenjak odluči malo "iskoristiti”. Nažalost mnogih, njih je teško trajno osvojiti, stoga budite spremni na iznenađenja u trenucima kad im se najmanje nadate. Ipak, sve dok ste mu zanimljivi, i dovoljno nepredvidljivi, redovito će vas nazivati. S druge strane, nije dobro od početka im nametati obaveze i odgovornosti jer bi, vrlo brzo, mogli odustati. Pročitajte kako se slažu s drugima...
 
Kako se Vodolija slaže sa drugim znakovima zodijaka
 
OVAN: Vodenjacima se sviđa ovnova neovisnost i slobodoljubivi karakter, no problem je u tvrdoglavosti i sklonosti temperamentnim ispadima koje ovaj rogati stvor pokazuje čim nije po njegovom. Vodenjak, pak, ne namjerava p ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 998 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 16-01-2011 | Komentari (0)

Ako vam je neki od njih zapeo/la za oko najlakše ćete ih osvojiti ako im, kao svoju najveću kvalitetu, diskretno ponudite njihovo omiljeno zadovoljstvo u neograničenim količinama, što, dakako, ovi hedonisti nikako neće moći odbiti. Hoće li to biti u kuhinji ili spavaonici, većini Bikova sasvim je svejedno, jer su im to ionako dvije najomiljenije prostorije. Savjetuje se strpljivost, ali i upornost, za slučaj da vam ne uspije od prve. To su, naime, osobine koje svaki pravi Bik kod drugih iznimno cijeni.
 
Kako se Bik slaže sa drugim znakovima zodijaka

OVAN: Sudar krajnje nestrpljivosti, kakav je Ovan, i Bikove strpljivosti može, na duže staze, uzrokovati konflikt. Iako Bik uvijek ima vremena, Ovnu ono kronično nedostaje, stoga, jedini način njihova opstanka leži u Bikovoj beskrajnoj toleranciji Ovnovih ispada. S obzirom kako je to gotovo nemoguće, jer, i Bik ima svoje granice do kojih tr ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 850 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 16-01-2011 | Komentari (0)

Iako, u načelu, Ribe ne padaju na materijalne vrijednosti i skupe stvari, emocionalno su vrlo zahtjevne. Svaka prava Riba redovito će "pasti” na nekog u nevolji kome može ponuditi rame za plakanje, a taman kad se najviše uživi u svoju spasiteljsku ulogu diskretno – zamijenite ramena, i ponudite joj svoje. No, nemojte se igrati s njihovim osjećajima, jer, ovo idealističko stvorenje živi i postoji za i zbog ljubavi, stoga, ne mislite li ozbiljno, radije nemojte ništa ni pokušavati.


Kako se Ribe slažu sa drugim znakovima zodijaka

Kategorija: Entertainment | Pogledano: 684 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 07-12-2010 | Komentari (0)

RemiRoyal je savršeno mjesto gdje možete da igrate uzbudljive Online Remi igre!

Igrajte remi sa svojim prijateljima, naučite kako da igrate igru i razgovarajte sa drugima koji strastveno uživaju igrajući remi - pridruži se hiljadama već prijavljenih igrača. Dobrodošli ste da se pridružite i zaigrate tradicionalni remi ili jednu od popularnih varijanti: Gin Remi, Oklahoma Gin, Remi 500, Kaluki 51 i Kaluki 40. 
Remi – je jedna od najpopularnijih kartaških igara u cijelom svijetu! Igrajte ove kartaške igre samo za ZABAVU ili za NOVAC. Igrajte različite varijante besplatnih online remi igara, uključujući i najpopularniji Gin Remi. Zaigrajte turnire i besplatne freerollove u Gin Remiju, Oklahoma Remiju, Kaluki i Tradicionalnom remiju. Sigurne uplate i brze isplate. 24 časa Podrška korisnicima. Sve igre možete da igrate i sa pločicama (Rummikub™)

Ispunite vašu punu registraciju na RemiRoyal-u i dobićete 5$ ekspresno na ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 2345 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 26-09-2010 | Komentari (1)

Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz