Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Travel & Tourism [1]
travel and accommodation, destinations, flights, cruises and yachts, rent a car, arrangements for transportation
Entertainment [4]
PC games, DVD movies, cell phones, reviews ...
Bookmakers [2]
online betting, tips and tricks ...
Polemical polygon [0]
Spicy questions and more spicy answers
Nocturnal birds [0]
Where is the best coffee, party, club's...
Contributor corner [5]
All that "troubled" women
Men's corner [1]
All that "troubled" men
Books, magazines, comic books, literature [0]
Work, volunteering, part-time work, humanitarian work [0]
Music and movies - links [0]
If you are looking for a song or movie this is where you can exchange information and links
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Početna stranica » 2011 » Januar » 16 » Horoskop | Vodolija i ljubav - Kako se slažu sa drugim znakovima zodijaka
10:14 AM
Horoskop | Vodolija i ljubav - Kako se slažu sa drugim znakovima zodijaka
Vodenjacima ćete zapasti za oko jedino ako ste po nečemu neobični i, u neku ruku ih nadmašite u ekstravagancijama i individualizmu, ili, pak, toliko dobro vladate nekim područjem da vas Vodenjak odluči malo "iskoristiti”. Nažalost mnogih, njih je teško trajno osvojiti, stoga budite spremni na iznenađenja u trenucima kad im se najmanje nadate. Ipak, sve dok ste mu zanimljivi, i dovoljno nepredvidljivi, redovito će vas nazivati. S druge strane, nije dobro od početka im nametati obaveze i odgovornosti jer bi, vrlo brzo, mogli odustati. Pročitajte kako se slažu s drugima...
 
Kako se Vodolija slaže sa drugim znakovima zodijaka
 
OVAN: Vodenjacima se sviđa ovnova neovisnost i slobodoljubivi karakter, no problem je u tvrdoglavosti i sklonosti temperamentnim ispadima koje ovaj rogati stvor pokazuje čim nije po njegovom. Vodenjak, pak, ne namjerava provesti pola dana u liječenju tuđeg ega, a još manje biti podvrgnut ljubomornim ispitivanjima čemu je Ovan, kad je ljubomoran, i te kako sklon. Ovo je dobar odnos, ako je izrastao iz prijateljstva i ako si međusobno toleriraju mane.

BIK: Biku nikada neće biti jasno kako je moguće da ovog čudaka ni malo ne zanimaju materijalne vrijednosti i beskrajno ga iritira što živi od danas do sutra, ne brinući se previše za gomilanje novca na računu. Vodenjaka, s druge strane, živciraju neke tradicionalne vrijednosti koji se ovaj "materijalist” čvrsto drži, i zbog kojih se spreman odreći i nekih zanimljivih, novih iskustava. Ovo je veza čija je dugoročna perspektiva vrlo upitna.

BLIZANCI: I jedno i drugo su prilagodljivi, komunikativni i skloni raznim ludostima stoga će im, od početka biti zabavno. Problem je u tome što Vodenjak uvijek traži istinu i ništa manje od toga, a Blizanac je sklon njezinom iskrivljavanju ili smišljenom prikrivanju, jer je ionako ne shvaća isuviše ozbiljno. Na sreću, Vodenjak nije zlopamtilo, a Blizanac je iznimno tolerantan kad ovom drugom dođe njegova "žuta ekscentrična minuta”.
RAK: Ovo je neubičajeno rijetka kombinacija, jer je riječ o osobama koje su do te mjere različite da će teško naći i jedan zajednički element koji bi ih, na dulje vrijeme, držao zajedno. Možda jedino taj da, ni jedan ni drugi, ne vole uljeze i svoju privatnost pomno skrivaju od očiju javnosti. Vodenjaku trebaju prijatelji, Raku dom i obitelj, te, iako su, svaki na svoj način, pomalo ekscentrični, u trenutku dok se Rak tužan duri, Vodenjak će se baš tada emocionalno distancirati i biti hladan i nezainteresiran.

LAV: Tipičan Lav svu svoju (i tuđu) pažnju koncentrira isključivo na sebe, dok se Vodenjak obično bavi problemima šire populacije i neće pristati na ulogu samo još jednog od njegovih "podanika”. Osim toga, Lav je prirodno autoritaran, a Vodenjak sklon buntovništvu i nezainteresiran za konvencionalne skupove na kojima dominiraju novac i moć. Ovo je odnos utemeljen na privlačnosti suprotnosti, uz obavezno poštovanje međusobnih razlika.

DJEVICA: Djevici je važan red, a Vodenjak se sasvim dobro snalazi u svojevrsnom kaosu u kojem, kreativan i neovisnog duha, za razliku od nje, ništa ne želi planirati unaprijed. Logika kojom se služi Djevica u donošenju odluka u suprotnosti je s Vodenjačkim progresivnim i krajnje neobičnim idejama kojima pristupa čak i onim najjednostavnijim svakodnevnim problemima. Napeta kombinacija u kojoj se susreću dva u potpunosti različita svijeta.

VAGA: Oni su skladan par koji, zahvaljujući prije svega, zajedničkom elementu zraka, dijele slične sklonosti. Vaga je društvena i prilagodljiva, a Vodenjak individualac kojemu, na sreću, gode socijalni kontakti, ali samo do one mjere do koje će drugi poštovati njegovu jedinstvenost, neovisnost i integritet. Zajedno ih drži dobra, i nadasve živa, komunikacija kao i razmjena ideja, zahvaljujući kojoj će pronaći način kako osvježiti odnos i nakon niza godina.

ŠKORPION: Ovo su dva jaka individualca koje će jedno drugo privući najviše zbog tajnovitosti njihovih osobnosti jer oni se rijetko kada u potpunosti otvaraju, čuvajući pomno od drugih svoje slabe točke. Njihov je odnos igra skrivanja i otkrivanja u kojoj definitivno gubi onaj tko prvi prizna svoje slabosti. Nadalje, Škorpion zna biti i te kako posesivan i ljubomoran, dok je Vodenjak "cijepljen” od svake ljubomore i potrebe za kontrolom drugih.
STRIJELAC: Ovo bi mogla biti vrlo zanimljiva veza, jer riječ je o dva, po svemu, neobična stvorenja koje veže više sličnosti nego što se to na prvi pogled čini. Idealizam i čovjekoljublje, ekološka osvještenost i puno širi pogled na probleme s kojima se suočava čovječanstvo, mogu ih motivirati u zajedničkom, strasnom i nadasve aktivnom djelovanju na dobrobit svih, što će njihovom odnosu svakako dati jedan viši smisao i cilj.

JARAC: Jarac je možda malo prekrut za nesputani duh jednog tipičnog Vodenjaka, no, jedino ga ovaj ambiciozni i organizirani stvor može usmjeriti u realizaciji, i "materijalizaciji” nekih njegovih, krajnje neobičnih, ideja, dakako, jedino u slučaju ako i sam zaista i bezrezervno vjeruje u njih. Što je već malo teže, jer konzervativni Jarac po prirodi je sumnjičav i kad god može, suprotstavit će se novim trendovima nauštrb dokazanim vrijednostima.

VODENJAK: Dva čudaka pod istim krovom mogu se samo natjecati tko će koga nadmašiti u izmišljanju "tople vode”, što, u početku, dakako, može biti vrlo zanimljivo i stimulirajuće, a, kasnije, vremenom, može prijeći u svojevrsno nadmetanje koje će u njihov odnos unijeti nemir i napetost. Problem je i u tome što, ni jedno ni drugo, nisu praktični, zbog čega će trpjeti njihov kućni proračun, ali i doći u pitanje svaki eventualni ozbiljniji zajednički projekt.

RIBE: Ribe su emocionalna stvorenja i važna im je razmjena osjećaja, riječima i postupcima, dok, s druge strane, izrazito "mentalni” Vodenjak nije sklon iskazivanju emocija, što može biti najvažniji kamen spoticanja dugotrajnosti njihove veze. Dobro je to što su Ribe empatične i pune razumijevanja, a Vodenjak prijateljski nastrojen, te bi, uz neke zajedničke sklonosti i aktivnosti vezane uz pomaganje drugima, ipak mogli pronaći zajednički jezik.
 
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 999 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Tag-ovi: Horoskop, Vodolija i ljubav | Ocjena: 0.0/0
Ukupno komentara: 0
Samo registrovani korisnici mogu ostaviti komentar.
[ Registracija | Prijava ]
Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz