Registracija | Prijavi se Dobrodošli Guest | RSS
Main Menu
Categories
Travel & Tourism [1]
travel and accommodation, destinations, flights, cruises and yachts, rent a car, arrangements for transportation
Entertainment [4]
PC games, DVD movies, cell phones, reviews ...
Bookmakers [2]
online betting, tips and tricks ...
Polemical polygon [0]
Spicy questions and more spicy answers
Nocturnal birds [0]
Where is the best coffee, party, club's...
Contributor corner [5]
All that "troubled" women
Men's corner [1]
All that "troubled" men
Books, magazines, comic books, literature [0]
Work, volunteering, part-time work, humanitarian work [0]
Music and movies - links [0]
If you are looking for a song or movie this is where you can exchange information and links
Web site survey
Kako bi ste ocijenili web site?
Ukupno odgovora: 6
Current visitors

Ukupno: 1
Gosti: 1
Korisnici: 0
Facebook page
Početna stranica » Arhiva članaka
Osjećate li ikad kad pričate da Vaš suprug čuje glasove iz crtića? Ima li Vaš suprug ikad tupi pogled tijekom razgovora? Ili još gore da li sklapa oči od dosade? Nemojte se bojati jer sljedeći savjeti će Vam sačuvati brak ili bar primorati vašeg supruga da Vas pozorno sluša.

Dobar tajming je ključan. Odaberite pravo vrijeme za razgovor. Evo nekoliko situacija kada nije dobro započinjati razgovor: za vrijeme sportskog programa, kada dođe s posla ili kad ide na spavanje.

Kad želite razgovarati pripremite razgovor da bude čim kraći, duže razgovore sačuvajte za svoje prijateljice. Muškarci vole jednostavno. Izrecite poantu razgovora sa nekoliko rečenica i sigurno će Vas pozornije slušati.

Ne pokazujte emocije. Tipični muškarac će to iskoristiti u svoju korist jer ste žena i umanjiti važnost onoga što želite reći.

Ponovite ako je potrebno. Nekada morate ponoviti da bi muškarac shvatio značenje.

Nemojte biti dosadni! Ne ponavljajte se više od dva puta ... Opširnije »
Kategorija: Men's corner | Pogledano: 1429 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 26-02-2011 | Komentari (0)

Muškarca je lakše odabrati nego ženu. Najvažniji faktori kojima odabirete muškarca jesu: Fizički izgled, karakter, zanimanje...

Shvatite da imate samo jednu šansu da ostavite dobar dojam. Nastup se računa.

Dajte mu razlog da razmišlja o Vama. Stavite ugodan miris koji će mu ostati u nosu i memoriji, laganu i meku odjeću za kojom će žudjeti i naravno osmijeh koji neće moći izbaciti iz glave.

Probudite mu osjećaje sa osjetljivim glasom, ugodnim mirisom, odjećom i nastupom.

Koketirajte s njim šaljući mu tihe signale Vaše zainteresiranosti pokretima tijela (body language).

Svu svoju pažnju usmjerite prema njemu tako da se osjeća najvažnije na svijetu. Pozorno slušajte što ima za reći i uzvratite uz poštovanje.

Pokažite mu da ste drugačiji od ostalih žena. Naglasite svoju originalnost kroz nastup, osobnost, inteligenciju i ponašanje. Nemojte se pretvarati da ste netko drugi.

Ostavite nešto i za maštanje. Nemojte odmah sve reći. Malo ta ... Opširnije »
Kategorija: Contributor corner | Pogledano: 932 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 26-02-2011 | Komentari (0)

Odredite svoj tip tela i prihvatite sve eventualne mane. Kako bi torbicom popravili izgled morate prihvatiti svoj oblik tela, veličinu i celokupni izgled. Pravilno odabrana torbica mora prikriti sve mane, a istaknuti sve lepo na vašem telu.
Izaberite torbu u stilu "poštanske torbe" ako želite odvući pažnju sa gornjeg dela tela. Pošto "poštanska torba" seda na vaše kukove i niži struk, možete odvući pažnju sa jakih ruku ili velikih grudi. Izaberite torbu za na rame ako imate velike bokove. Svaka torba koja je pozicionirana iznad struka odvlači pažnju na gornji dio tela.


Izaberite veliku, vrećastu torbu kako bi dobili punoću. Ako ste jako visoki i vitki, oversize torba je idealno rešenje. Izbegavajte ovakve torbe jedino ako ste osoba punijeg stasa. Ukoliko ste sitnije građe nosite manje torbice koje će biti u skladu s vašom figurom.

Kategorija: Contributor corner | Pogledano: 699 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 05-02-2011 | Komentari (0)

Torbica je osnovni, ali i najkorisniji modni dodatak. Prava torbica može odevnu kombinaciju koju nosite učiniti savršenom, dok je neodgovarajuća može u potpunosti pokvariti.
Veličina torbice mora biti u proporcionalnom odnosu sa figurom osobe koja je nosi. Sitne žene ne bi trebale nositi velike vrećaste torbice, a visoke i jače žene bi trebale izbegavati male torbice. Torbice koje su usko pripijene uz telo su odlične za isticanje dekoltea, a ako imate velike ruke ili grudi, izbegavajte ovu vrstu torbica.


Prije nego što se odlučite za kupovinu nemojte se ustručavati isprobati sve torbice koje vam se na polici sviđaju. Osetite kako je nositi i kako izgleda na vama.
Da li je udobna?
Da li Vam smeta ispod ruke?
Većina žena izgleda odlično kada nosi torbu u visini struka jer tada struk izgleda vidno manji.


Nemojte popustiti iskušenju da kupite trendi torbicu, a koja uopšte ne odgovara vašoj figuri i stilu. Pratite trendove, no nemojte im robovati po c ... Opširnije »
Kategorija: Contributor corner | Pogledano: 713 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 05-02-2011 | Komentari (0)

Čarape - Za sve žene su prikladne jednostavne čarape bez uzorka. Čarape sa uzorkom možete sebi dopustiti jedino ako imate vitke noge lepog oblika.


Torbica - Odaberete li za večernji izlazak malu ručnu torbicu, nećete pogrešiti, jer je to najklasičnije i najelegantnije rešenje. Neka bude od satena ili baršuna... u boji haljine.


Šal - Bogati šal ili marama prebačena preko ramena mogu i jednostavnu haljinu učiniti vrlo elegantnom, posebno ako su od finih, sjajnih materijala, kao što su svila i kašmir. Osim toga, ako imate naglašene bokove i stražnjicu, šal će usmeriti pogled na gornji dio tela.


Nakit - Ako je jedan komad nakita velik i naglašen more se nositi sam, a ogrlice su prikladne samo imate li dugi vrat. Nakit, bio on pravi ili bižuterija, nužan je u elegantnim prilikama jer ulepšava figuru. Za večernji outfit – diskretan nakit: lepi prsten ili mali sat!


Ogrlice - Volite li ogrlice, možete izabrati duge, koje puniju figuru čine tanjom ... Opširnije »
Kategorija: Contributor corner | Pogledano: 783 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 05-02-2011 | Komentari (0)

Ukoliko imate mitisere, prištiće, bubuljice, ispucale ruke i kožu na laktovima ili petama onda vam je potrebna Palmolive Glicemille krema za ruke sa ekstraktom kamilice, obogaćena vitaminom E.
 
Cijena ove kreme se kreće između 4,00 i 5,00 KM u supermarketima, a ambalaža izgleda ovako:
 
Budući da se radi o kremi za ruke koja ima karakteristiku da je teška za lice, potrebno je da prije šire upotrebe po licu istestirate njenu reakciju na kožu tako što ćete na manju površinu lica par dana nanositi ovu kremu i pratiti eventualne promjene. Ukoliko ne bude negativnih uticaja kreme na taj dio kože možete je početi koristiti na svim dijelovima lica osim oko očiju. ... Opširnije »
Kategorija: Contributor corner | Pogledano: 4939 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 26-01-2011 | Komentari (0)

Vodenjacima ćete zapasti za oko jedino ako ste po nečemu neobični i, u neku ruku ih nadmašite u ekstravagancijama i individualizmu, ili, pak, toliko dobro vladate nekim područjem da vas Vodenjak odluči malo "iskoristiti”. Nažalost mnogih, njih je teško trajno osvojiti, stoga budite spremni na iznenađenja u trenucima kad im se najmanje nadate. Ipak, sve dok ste mu zanimljivi, i dovoljno nepredvidljivi, redovito će vas nazivati. S druge strane, nije dobro od početka im nametati obaveze i odgovornosti jer bi, vrlo brzo, mogli odustati. Pročitajte kako se slažu s drugima...
 
Kako se Vodolija slaže sa drugim znakovima zodijaka
 
OVAN: Vodenjacima se sviđa ovnova neovisnost i slobodoljubivi karakter, no problem je u tvrdoglavosti i sklonosti temperamentnim ispadima koje ovaj rogati stvor pokazuje čim nije po njegovom. Vodenjak, pak, ne namjerava p ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 996 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 16-01-2011 | Komentari (0)

Ako vam je neki od njih zapeo/la za oko najlakše ćete ih osvojiti ako im, kao svoju najveću kvalitetu, diskretno ponudite njihovo omiljeno zadovoljstvo u neograničenim količinama, što, dakako, ovi hedonisti nikako neće moći odbiti. Hoće li to biti u kuhinji ili spavaonici, većini Bikova sasvim je svejedno, jer su im to ionako dvije najomiljenije prostorije. Savjetuje se strpljivost, ali i upornost, za slučaj da vam ne uspije od prve. To su, naime, osobine koje svaki pravi Bik kod drugih iznimno cijeni.
 
Kako se Bik slaže sa drugim znakovima zodijaka

OVAN: Sudar krajnje nestrpljivosti, kakav je Ovan, i Bikove strpljivosti može, na duže staze, uzrokovati konflikt. Iako Bik uvijek ima vremena, Ovnu ono kronično nedostaje, stoga, jedini način njihova opstanka leži u Bikovoj beskrajnoj toleranciji Ovnovih ispada. S obzirom kako je to gotovo nemoguće, jer, i Bik ima svoje granice do kojih tr ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 849 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 16-01-2011 | Komentari (0)

Iako, u načelu, Ribe ne padaju na materijalne vrijednosti i skupe stvari, emocionalno su vrlo zahtjevne. Svaka prava Riba redovito će "pasti” na nekog u nevolji kome može ponuditi rame za plakanje, a taman kad se najviše uživi u svoju spasiteljsku ulogu diskretno – zamijenite ramena, i ponudite joj svoje. No, nemojte se igrati s njihovim osjećajima, jer, ovo idealističko stvorenje živi i postoji za i zbog ljubavi, stoga, ne mislite li ozbiljno, radije nemojte ništa ni pokušavati.


Kako se Ribe slažu sa drugim znakovima zodijaka

Kategorija: Entertainment | Pogledano: 682 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 07-12-2010 | Komentari (0)

RemiRoyal je savršeno mjesto gdje možete da igrate uzbudljive Online Remi igre!

Igrajte remi sa svojim prijateljima, naučite kako da igrate igru i razgovarajte sa drugima koji strastveno uživaju igrajući remi - pridruži se hiljadama već prijavljenih igrača. Dobrodošli ste da se pridružite i zaigrate tradicionalni remi ili jednu od popularnih varijanti: Gin Remi, Oklahoma Gin, Remi 500, Kaluki 51 i Kaluki 40. 
Remi – je jedna od najpopularnijih kartaških igara u cijelom svijetu! Igrajte ove kartaške igre samo za ZABAVU ili za NOVAC. Igrajte različite varijante besplatnih online remi igara, uključujući i najpopularniji Gin Remi. Zaigrajte turnire i besplatne freerollove u Gin Remiju, Oklahoma Remiju, Kaluki i Tradicionalnom remiju. Sigurne uplate i brze isplate. 24 časa Podrška korisnicima. Sve igre možete da igrate i sa pločicama (Rummikub™)

Ispunite vašu punu registraciju na RemiRoyal-u i dobićete 5$ ekspresno na ... Opširnije »
Kategorija: Entertainment | Pogledano: 2343 put/a | Dodao korisnik: mypartner | Datum: 26-09-2010 | Komentari (1)

1 2 »
Search
Traveling with...
Hotels in Croatia
Lighthouses in Croatia
Have fun and earn
Household Tips (cro)
Tags and sponsors


Copyright myPartners.like.to © 2024 Sva prava zadržana.
Website builderuCoz